Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

15. 06. 2019.

Нелт Ст на Скопски маратон

Во недела, 4 мај, во организација на град Скопје одржан е петнаесеттиот Скопски маратон. Оваа година маратонот собра 12 500 учесници од 58 држави.

Нашата компанија Нелт Ст од Македонија по шести пат учествуваше во трките. Повеќе од триесет колеги од секторите продажба, логистика, финансии и човечки ресурси земаа учество во рекреативната трка од 5 km и трката за штафета.

Според впечатоците на колегите, времето било одлично како и атмосферата и дружењето во текот на настанот.