Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

05. 06. 2018.

Со Памперс на летување во Аланија, Турција

Купете било кој PAMPERS производ во вредност од минимум 499,00 денари и станете потенцијален добитник на летување во Аланија, Турција.

 

Наградната игра ќе трае од 4-ти Јуни 2018 до 4-ти Јули 2018 година.

Извлекување на 12.07.2018 година.

Дознајте повеќе, во приложениот документ: 

 

Dokumenti