Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

01. 06. 2018.

Добитници на наградна игра на Хипп во Рамстор “Бебе свет “

Успешно е завршена Наградната игра “ Бебе свет “ за Хипп програмата чиј организатор е Нелт СТ Дооел, која беше спроведена во маркетите на Рамстор во периодот од 03.05.2018  до 25.05.2018. Извлекувањето на добитниците на наградите се одржа во Рамстор Центар на 31.05.2018 во 12 часот.

Добитници на наградите се :

  1. Мартин Трајановски    - Седиште за во кола
  2. Николинка Хаџисмилева – Преносно креветче
  3. Јана Апостоловски – Хранилка .

Краен рок за подигнување на главните награди е 7 работни дена од денот на објавување на добитниците на наградите.