Кориснички сервис: Регистрирајте се
047.jpg

17. 05. 2018.

СО ПАМПЕРС НА ЛЕТУВАЊЕ ВО АЛАНИЈА, ТУРЦИЈА

Купете било кој PAMPERS производ во вредност од минимум 499,00 денари и станете потенцијален добитник на летување во Аланија, Турција.

Наградната игра ќе трае од 24-ти Мај 2018 до 14-ти Јуни 2018 година.

Извлекување на 20.06.2018 година.

Дознајте повеќе, во приложениот документ:

Dokumenti