Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

28. 02. 2018.

Добитници од наградна игра Памперс и Тинекс

Извлекувањето од наградната игра на Pampers и Тинекс заврши, најсреќните добитници патуваат за Банско.

Најмалите ни се најважни, затоа квалитетот е приоритет. Кога збориме за квалитет, мислиме на PAMPERS.

Останете наши верни потрошувачи, а ние ќе продолжиме да Ве наградуваме!

 

Dokumenti