Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

18. 01. 2018.

Тинекс и Pampers ве наградуваат: “СО ПАМПЕРС НА ВИКЕНД ВО БАНСКО”

Купете било кој PAMPERS производ (пелени и влажни марамици) во износ од најмалку 599,00 денари и станете потенцијален добитник на викенд во Банско.

Времетраење на наградната игра од 20.01 – 20.02.2018 година.

Извлекување на 26.02.2018 година.

Повеќе

 

Dokumenti