Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Вести

 • 1223.jpg 26. 11. 2018.

  Новиот извештај за одржливо работење „Здрава организација“

  Новиот извештај за одржливо работење под името „Здрава организација“ објавен во ноември 2018 се однесува на работењето на сите компании на Nelt Група во регионот на Западниот Балкан во периодот 2016/17.

  Со ова е продолжена позитивната практика за известување која започна 2016 со објавување на публикацијата „Дистрибуираме одговорнo“ за работењето на Nelt во Србија во текот на 2014/15.

  Преку мерливите показатели, во новиот извештај претставени се важни аспекти на работењето на нашите...

 • Nelt_ST_354.jpg 09. 11. 2018.

  Тимско дружење на Нелт Ст по повод 20-годишниот јубилеј

  Нелт Ст ги собра своите вработени во Гарденија Хотел во Велес каде што се одржа незаборавен тим билдинг исполнет со многу забава, дружба и прекрасни моменти на еден сосема поинаков начин.

  Под мотото Back to the 90 голем број Нелтовци го отворија настанот што е впрочем идеја која соодветствува со одбележувањето на 20 години Нелт во Македонија. Како специјални гости на тим билдингот беа поканети и легендите од групата Нокаут кои исто така одбележуваа 20 години од своето постоење на музи...

 • untitled1.png 10. 09. 2018.

  Нелт на топ 500 CEE листата

  Meѓународната компанија за кредитно осигурување, Coface, ја објави листата со најголемите компании во Централна и Источна Европа, рангирајќи ги според критериумите како што се промет, број на вработени, покриеност на пазарот и сл. Nelt се рангираше на 315. место.

  Покрај нашата компанија, во 10 компании од Србија коишто се рангирани на оваа листа, се наоѓаат Електропривреда Србије (EПС), Нафтна Индустрија Србије (Naftna Industrija Srbije (NIS), Фијат Крајслер aутомобили (FCA), Делез (De...

 • 3.jpg 09. 09. 2018.

  Нелт освои пехар на P&G светското првенство во фудбал

  Фудбалската екипа на нашата компанија, Nelt P&G Serbian Eagles, оваа година по трет пат учествуваше на Procter & Gamble светскиот куп во фудбал и го освои првото место во делот натпреварување за Challenge куп. Во целокупната машка конкуренција учествуваа 32 екипи од различни делови на светот, a екипата од Хрватска го освои првото место во главниот натпревар. Oвогодинешниот, дваесет и петти куп, нашиот принципал го организираше во Вроцлав, Полска.

  Натпреварувањето во голем фудбал, коешт...

 • Coty.jpg 06. 07. 2018.

  Coty дел од портфолиото на Nelt во Македонија

  Оваа година на Nelt во Македонија ѝ носи соработка и со компанијата Coty, реномиран производител на козметички производи. Coty е еден од светските лидери во индустријата за производи за нега на убавината, а нашата компанија оваа козметика со врвен квалитет ја носи чекор поблиску до македонските потрошувачи.   

  За двете компании, ова всушност претставува продолжение на соработката. Компанијата Nelt во 2017 во своето дистрибутивно портфолио ги додаде и производите од асортиманот на Coty,...