Кориснички сервис: Регистрирајте се
log.jpg

Логистика

 

Примена на модерна технологија, развој на вработените и проширување на асортиманот на услугите за нас се императив. Поради тоа во 2007 година започнавме со нова дејност - обезбедување логистички услуги за трети лица. Благодарение на долгогодишното искуство во дистрибуцијата и изградените модерни дистрибутивни центри, ние сме во можност на нашите клиенти да им обезбедиме комплетна логистичка услуга.

 

Контакт:

+389 2 2581 900