Кориснички сервис: Регистрирајте се
sklad.jpg

Складирање

Со моментален капацитет од преку 7000 м2 складиштен простор на територијата на Македонија со различни температурни режими и видови на складирање, подготвени сме да одговориме на различните барања на долгогодишните и потенцијалните клиенти.

 

Контакт:

+389 2 2581 900