Кориснички сервис: Регистрирајте се
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Вести

 • untitled1.png 10. 09. 2018.

  Нелт на топ 500 CEE листата

  Meѓународната компанија за кредитно осигурување, Coface, ја објави листата со најголемите компании во Централна и Источна Европа, рангирајќи ги според критериумите како што се промет, број на вработени, покриеност на пазарот и сл. Nelt се рангираше на 315. место.

  Покрај нашата компанија, во 10 компании од Србија коишто се рангирани на оваа листа, се наоѓаат Електропривреда Србије (EПС), Нафтна Индустрија Србије (Naftna Industrija Srbije (NIS), Фијат Крајслер aутомобили (FCA), Делез (De...

 • 3.jpg 09. 09. 2018.

  Нелт освои пехар на P&G светското првенство во фудбал

  Фудбалската екипа на нашата компанија, Nelt P&G Serbian Eagles, оваа година по трет пат учествуваше на Procter & Gamble светскиот куп во фудбал и го освои првото место во делот натпреварување за Challenge куп. Во целокупната машка конкуренција учествуваа 32 екипи од различни делови на светот, a екипата од Хрватска го освои првото место во главниот натпревар. Oвогодинешниот, дваесет и петти куп, нашиот принципал го организираше во Вроцлав, Полска.

  Натпреварувањето во голем фудбал, коешт...

 • Coty.jpg 06. 07. 2018.

  Coty дел од портфолиото на Nelt во Македонија

  Оваа година на Nelt во Македонија ѝ носи соработка и со компанијата Coty, реномиран производител на козметички производи. Coty е еден од светските лидери во индустријата за производи за нега на убавината, а нашата компанија оваа козметика со врвен квалитет ја носи чекор поблиску до македонските потрошувачи.   

  За двете компании, ова всушност претставува продолжение на соработката. Компанијата Nelt во 2017 во своето дистрибутивно портфолио ги додаде и производите од асортиманот на Coty,...

 • 4.jpg 30. 06. 2018.

  Нелт на промоцијата на АЕО во Скопје

  Царинска управа на Република Македонија организираше конференција во Скопје, на која е промовиран концептот на економски оператер (АЕО) во Република Македонија.

   

  АЕО е интернационално признат сертификат, кој укажува дека економските оператери (произведувачи, извозници, увозници, шпедитери, превозници) се сигурни во синџирот на снабдување на глобалната трговија, и дека нивните царински контроли и процедури се ефикасни и усогласени.

  Организацијата на конференција e поддржана од ...

 • 05. 06. 2018.

  Со Памперс на летување во Аланија, Турција

  Купете било кој PAMPERS производ во вредност од минимум 499,00 денари и станете потенцијален добитник на летување во Аланија, Турција.

   

  Наградната игра ќе трае од 4-ти Јуни 2018 до 4-ти Јули 2018 година.

  Извлекување на 12.07.2018 година.

  Дознајте повеќе, во приложениот документ: